Menu

Referat af bestyrelsesmøde 15. december

image
16. januar 2016 kl. 11:02

 

17. december 2017

Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 15. december 2015.

Fraværende: Kasper Kristoffersen, Mette Sommer

 

1.Orientering ved formanden Kim Tønder (KT)

KT bød velkommen til den nye bestyrelse og en særlig velkomst til John Rydahl (JR) og Peter Cronval (PC) som begge er nyvalgte medlemmer af bestyrelsen som nu består af:

Kim Tønder Formand

John Rydahl Ungdomsformand

Kim Antonsen Seniorformand

Gitte Nielsen Kasserer

Henrik Jacobsen Bestyrelsesmedlem

Lars Konradsen Bestyrelsesmedlem

Kasper Kristoffersen Bestyrelsesmedlem

Peter Cronval Bestyrelsesmedlem

Mette Sommer Suppleant

JR glædede sig til at komme i gang med arbejdet som ungdomsformand og han havde et håb og om, at han kunne være med til at udvikle og lave vækst i FFK. I sær omkring ungdommen

PC glædede sig også til at komme i gang og han vil gerne lægge sine kræfter i arbejdet med vores ungdomsafdeling.

KT fortalte at kunstgræsgruppen havde bedt om et møde med medlemmerne af Byrådet fra Venstre for at komme i dialog om fase 2 af kunst græs projektet. Kunstgræs gruppen havde modtaget et brev fra Venstre og Dansk Folkeparti om, at fase 2 i kunstgræs projekteret (baner i MLI og Ølsted) ikke bliver til noget. Mødet var udskudt til starten af det nye år.

Kommunen havde lagt op til at opsige vores brugsret aftale over klubhuset med udgangen af juni 2016. Det havde vakt underen i FFK, da der slet ikke havde været nogen form for dialog mellem FFK og Kommunen. Udvalget for Sundhed og Kultur havde på deres møde i december dog valgt at forlænge vores brugsret aftale med 1 år frem til 31. december 2016. I løbet af 2016 skal vi så i dialog med Kommunen for at se om vores faciliteter ikke kan udnyttes bedre. Noget FFK selvfølgelig ser positivt på og gerne vil indgå i en konstruktiv dialog omkring

 

2. Orientering ved Gitte Nielsen (GN) – Økonomi Iab

 

3. Orientering om ungdommen ved JR.

Der bliver afholdt møde i ungdomsudvalget i meget nær fremtid og her ville JR fortælle lidt om sine visioner og tanker omkring hvordan han ser vores ungdomsafdelingen i fremtiden.

 

4. Orientering om senior ved Kim Antonsen (KA)

Der havde været afholdt møde med det nye trænerteam omkring senior 1. Det var et positivt møde og træner teamet har masser af ideer for både at udvikle os både sportsligt og socialt. Netop i denne periode var træner teamet i gang med samtaler med alle spillere der er med omkring senior 1.

 

5. Orientering fra administrationen ved Jørgen Kolters (JK)

Kommende arrangementer.

6. februar Fastelavnsstævne i Hallen

14. februar Trænerdag med Brøndby IF

20. februar Ungdomsstævne i Hallen

26. februar Junior disko i cafeen

29. februar Kursus, Fr.sund / Halsnæs Kommune

3. marts Kursus, Fr.sund / Halsnæs Kommune

7. marts Kursus, Fr.sund / Halsnæs Kommune

14. marts Kursus, Fr.sund / Halsnæs Kommune

13. juni DGI veteran afslutning for alle hold i rækken

27. juni - 2. juli Pro Soccer Scholl

Inde stævner 2016 I Frederiksværk Hallen.

Vi holder 2 stævner i Frederiksværk Hallen igen i år. Vi har mistet en søndag så i stedet for 3 stævne dage så har vi kun 2. Vores Fastelavnsstævne afholdes den 6 februar og vores almindelige stævne på hel bane afholdes den 20. februar. Alle klubber Nordsjælland har modtaget og indbydelse.

Pro Soccer Scholl. Afvikles i uge 27.

Vi er gået i salg og det er lagt på både DGI hjemmeside og vores egen hjemmeside.

Cafe

Den 3. november havde vi besøg af fødevarekontrollen. Det er en meget omfattende kontrol og vi skal være glade for, at Eva Konradsen har helt styr på det. Vi fik en elite smiley og det er ganske godt gået. Vi har siden turnerings afslutning holdt åbent hver torsdag og det har været et fint tiltag. Cafeens julefrokost forløb fint med ca. 35 deltagere. Cafeen holder lukket resten af december og vi har endnu ikke helt besluttet hvornår vi skal åbne igen.

Trænerudvalg

John Tøms U-9 (07) har meddelt, at han stopper. Han har fået en diskusprolaps og skal holde sig mest muligt i ro. Træner sammensætningen ser således ud.

Senior 1 Kim Christensen, Jacob Olsen

U-21 Kim Christensen

Sportslig koordinator Per Kirkegaard

Senior 2 Niels Lindegaard

Senior 3 Kenneth Poulsen

Senior 4 Murdy

Old Boys Tom Jensen

Veteran DGI Mikkel Hommeltoft

Veteran DBU Steen Meldgaard

Kvinder Per Kirkegaard, Jeanne Wegener

U-19 Allan Petersen, Remi, (Lars Konradsen)

Ungdom

Drenge U-17 (99-00) Martin Lønvig, Jacob Henriksen

U-15 (01-02) Mike Jacobsen, Jonas Bach, Andreas Klarskov

U-13 – U-12 (03-04) Christian Bartholdy, Frank Andersen

U-11 (05) (Joakim Konradsen) Kristian Frid, Henrik Jacobsen

U-10 (06) Thomas Rasmussen, Palle Andersen

U-9 (07) Alexander Milkovic, Carsten Becker

U-8 (08) Flemming Christiansen, Stefan Perkovic, Steven Damkilde

U-7 (09) John Rydahl, Ulrik Nørgaard, Rasmus Dam

U-6 (10-11) Peter Rydahl

Piger

U-15 (01-02 Brian Kirkegaard, Tom Buch, Jørgen Olsen

U-13 (03) Christian Schneider

U-11-U- 10 /(04-05) Rikke Sørensen

U-8 (09-10-11) Simon Josephsen, Bjørn Nørgaard

Specifik træning drenge Nikolaj Jægergaard

Specifik træning piger Andreas Klarskov.

Målmandstræner Kristian Frid

Klubhus.

JK havde holdt møde med Kommunen omkring forbedringer af klubhus. Magnet ventilerne er ved at blive skiftet i alle brusere. Det vil give en stor forbedring på vand gennem strømning. Det tager desværre tid at nå igennem alle omklædningsrum, men arbejdet er påbegyndt. De vægge, der er revner i er blevet repareret. Der er utætheder i gulvet i de fleste bruse kabiner. Det arbejde er også gået i gang Kommunen vil se om de kan finde penge til at få malet hele under etagen. Omkring lyset i omklædnings rummene så er det sat på en akut liste og Kommunen håber at finde penge til at skifte lys armaturerne i starten af det nye år.

Julefrokost. Julefrokosten gik fint. 417 deltagere fordelt på 33 firmaer. Vi har efterfølgende været i kontakt med næsten alle firmaer og der er meget ros for arrangementet. JK forventede et pænt overskud på julefrokosten.

Halsnæs Kommune Mesterskab JK havde fermsendt et konkret forslag til bestyrelsen om, at FFK arrangerer ”Halsnæs Kommunemesterskab i fodbold 2015 for alle 1 og 2. klasser i kommunen Med den nye skolereform blev det besluttet, at der skulle sættes mere sport og bevægelse på skemaet for alle børn Det kan de gøre sammen med bl.a. den lokale fodboldklub For en enkelt dag vil skoletasken blive skiftet ud med fodboldtasken hos alle Halsnæs Kommunes 1. og 2. klasser Det kan evt. udvides til at gælde flere klassetrin. Måske en da også andre sportsgrene. Alle 1. og 2. klasser i Halsnæs Kommune mødes en dag i foråret på Frederiksværk Stadion for at spille om at blive kommunemester. Der kan spilles i 3 rækker • Drengerække • Pigerække • Evt. en mix række med f.eks. minimum 2 piger pr. hold. Bestyrelsen syntes det var en god ide og bad JK sætte gang i arbejdet.

 

6. næste møde Mandag den 4. januar kl 1730

Luk