Menu

Trænerens dom efter Hundested-deler: Flot helstøbt præstation som vi kan være stolte af

image Arkivfoto: Dorte Meldgaard
02. august 2020 kl. 12:47
FFK-træner Allan Arge var særdeles tilfreds med lørdagens testkamp mod Hundested, som endte 1-1.

Lørdag var FFK på sin hidtil største opgave i denne sommers testkampe, da holdet mødte lokalrivalen Hundested, som til daglig spiller i Sjællandsserien.

Men den store forskel på de to holds placeringer i rækkerne kunne ikke ses. Kampen endte 1-1, men skulle den have haft en vinder, så vil der ikke være mange, som ville kunne argumentere for, at det ikke skulle have været FFK. FFK skabte nemlig klart flest chancer og holdt samtidig Hundested nede på et absolut minimum.

Casper Madsen scorede FFK's mål efter 16 minutter på et straffespark begået mod Andreas Gaddrup. Hundesteds scoring kom med 18 minutter tilbage af opgøret, da et frispark i venstre side gik direkte i mål.

FFK's præstation glæder også træner Allan Arge, som kom med følgende reaktion efter kampen.

- Vi sender et stærkt signal om, at vi skal tages alvorligt. Alle drengene arbejder røven ud af bukserne for logoet og trækker i samme retning. Det var en flot helstøbt præstation, som vi kan være stolte af. Nu handler det om at bygge på og holde snuden i sporet, så kommer vi også til at levere stærke præstationer fremadrettet.

Næste gang FFK skal i aktion er lørdag den 8. august klokken 15 ude mod Serie 3-holdet Himmelev. Det er samtidig sidste testkamp, inden turneringen fløjtes i gang den 15. august.