Menu

Sikke en start på 2020 for U12 pigerne

image
03. marts 2020 kl. 12:56
FFKs U12 piger har haft en oplevelsesrig start på 2020.

Pigerne har haft gang i træningen siden d 5. januar. Træning udendørs mandag og indendørs fredag hvor pigerne har knoklet på for at blive klar til forårets 8 mandsturneringer.


I de første to måneder af året har holdet deltaget i DBU’s Vinterbold-turnering, DBU’s Futsal med 3 hold og DBU’s indendørs for begyndere. Udover det har de vundet EM på hjemmebane og fik sølv til Taastrup fastelavnsstævne.


Pigerne har haft fokus på teknisk træning hele vinteren, og det kan man se i træningspassene nu. Udover det er de blevet forkælet med gæstetrænere, som har løftet oplevelsen lidt mere. I januar måned havde de et 2 timers træningspas med nuværende Futsal-landsholdsspiller Nicolai Jægergård. Her sugede de til sig med tricks og finter, og det var en super fed oplevelse for dem.


I februar stod den på hædring i Gjethuset, da pigerne havde vundet deres række i foråret. Pigerne havde en hyggelig aften og fik en lille mindeplade for resultatet.


I starten af marts var tidligere Fortuna Hjørring-spiller og U-landsholdsspiller Nanna Philipsen oppe og træne vores piger. Pigerne lyttede godt efter og gav den gas, hvilket udmøntede sig i flot ros fra Nanna til pigerne. Nanna gav pigerne en super oplevelse, og efter træningen fortalte hun om livet som fodboldspiller, imens pigerne fik varm kakao og toast. Nanna er uddannet fysioterapeut og ville gerne lave ekstra elastik træningsprogram, så pigerne kan selvtræne derhjemme. Udover det har hun sagt, at hun gerne vil komme igen, hvilket vi selvfølgelig tager imod med kyshånd.


Glad og tilfreds træner takker for den store forældreopbakning.


Vi har altid plads til mere.


/Simon Josephsen - træner U12 piger.

 

Luk