Menu

Senior 1 optakt: Stenløse-FFK

image
Jesper Thinghuus
03. november 2023 kl. 15:07
Lørdag eftermiddag møder FFK’s førstehold Stenløses suveræne tophold i serie 1 på udebane.

Der venter FFK spillerne en hård kamp mod rækkens eneste ubesejrede mandskab. I alt har Stenløse hentet 8 sejre og 3 uafgjorte hidtil i denne sæson og fører serie 1 med 5 points ned til nr. 2, Ølstykke.

FFK har været i en svær periode i de sidste par kampe og har en del skader og andre afbud til kampen, men cheftræner Allan Arge tror på, at holdet kan overraske i Stenløse:

”Vi har slidt lidt med at få spillet til at fungere på det seneste, men selvom Stenløse naturligt nok må påtage sig favoritværdigheden, har vi gode chancer for at overraske. Vi har en god trup og jeg har stor tro på, at de spillere, der hidtil ikke har spillet så mange kampe, men som nu kommer ind på holdet, vil gøre alt for at bevise, at de skal være i startopstillingen. Kan vi finde vores gode dyder frem med at stå sammen, løbe mange meter og være disciplinerede og velorganiserede, kommer vi til at blive en svær modstander for det stærke Stenløsemandskab.”

Arge har udtaget denne trup til opgøret:

01 Mathias Sandvad
02 Daniel Simonsen
03 Jeppe Bryder
04 Rasmus Løkkegaard
05 Joakim Konradsen (anf.)
06 Marc Oxenløwe
07 Casper Madsen
08 Christian Grynderup
09 Filip Leis
10 Christian Konradsen
11 Magnus Avnsbo
12 Mads Avnsbo
13 Marco Miladinovic
14 Carl Løkkegaard

Frederiksværkspillerne har brug for opbakning fra lægterne, så tag hinanden under armen og kom og støt FFK på Stenløse Stadion.

Der er kick off på Stenløse Stadions kunstgræsbane kl. 14.00.

Luk