Menu

Senior 1 optakt: FFK-Lundtofte

image
Jesper Thinghuus
22. marts 2024 kl. 09:30
Ventetiden er ovre. Det er nu, det gælder. Lørdag kl. 13.00 gæster Lundtofte Frederiksværk Stadion i FFK's første turneringskamp i foråret i serie 1.

Lørdag den 23. marts er en af årets vigtigste dage for spillere og trænere hos FFK's senior 1. Det er dagen, hvor vinterens hårde opstartstræning forhåbentlig belønnes med 3 points i forårets første turneringskamp.

Dagens modstander er Lundtofte. Et af holdene i serie 1 rækkens tætte midterfelt, som FFK'erne spillede 2-2 mod på udebane i efteråret. En kamp som Frederiksværk dominerede stort i, men hvor egne fejl kostede to scoringer til Lundtofte i kampens indledende fase.

Lundtofte kom ikke så godt i gang med forårssæsonen, da de forrige lørdag tabte 0-4 på hjemmebane til et stærkt Frederikssund mandskab. Det skal man imidlertid ikke lade sig narre af, for Lundtofte har gennem sæsonen vist, at de kan tage point fra alle hold i rækken.

FFK's cheftræner, Jesper Olsen, glæder sig til kampen og forudser et spændende opgør:

“Efter en række gode træningskampe er det nu, det gælder. Vi er i god form og ser frem til at byde Lundtofte op til dans. De fik ikke en start på forårssæsonen, som de havde ønsket mod Frederikssund, men vi ved, at det er en stærk modstander, der gæster Frederiksværk Stadion på lørdag. Vi skal være klar fra første minut. Gutterne har leveret godt på træningsbanen og vi er opsatte på at komme godt fra land og glæder os til kampen”.

Opgøret spilles på Frederiksværk Stadions kunstgræsbane, hvor der vil være salg af øl og vand til de forhåbentlig mange Frederiksværk tilhængere, der møder op for at støtte de lokale helte.

Jesper Olsen har udtaget denne trup til kampen:

Mathias Sandvad
Rasmus Løkkegaard
Jeppe Bryder
Daniel Simonsen
Carl Løkkegaard
Joakim Konradsen
Christian Konradsen
Albert Appel
Rasmus Gyldenløve Koch
Andreas Gaddrup
Magnus Avnsbo
Aleksandar Lapadatovic
Jeppe Smidt-Jensen
Emil Holm Rasmussen

FFK byder vores gæster fra Lundtofte velkommen på Frederiksværk Stadion og ønsker god kamp til både spillere, trænere, dommertrio og forhåbentlig en masse tilskuere.

Luk