Senior 1: Gladsaxe-Hero og FFK delte i porten

image Rasmus Løkkegaard var en af FFK'ernes bedste på Gladsaxe Stadion
Jesper Thinghuus
24. april 2024 kl. 11:46
FFK’s senior 1 tog 1 point med sig hjem til Halsnæs tirsdag aften, da det blev 1-1 i den udsatte udekamp i serie 1 mod Gladsaxe-Hero.

Frederiksværkmandskabet gik ind til kampen på Gladsaxe Stadion med masser af selvtillid efter den flotte 5-2 sejr i sidste uge mod Ballerup. Gladsaxe-Hero er imidlertid en modstander af en helt anden kaliber og opgøret på en tung og ujævn grønsvær kom til at blive meget lige.

Gladsaxe er et velorganiseret og fysisk stærkt mandskab, som satte sig på spillet ude på banen i det meste af første halvleg. FFK’ernes defensiv stod dog godt og hjemmeholdet formåede kun at tilspille sig et par gunstige skudmuligheder på kanten af feltet, som ikke voldte Mathias Sandvad det store besvær.

For gæsternes vedkommende var det også småt med mulighederne før pausen, bortset fra da et Magnus Avnsbo langskud fra 30 meter tvang Gladsaxekeeperen ud i en stor redning, hvor han med fingerspidserne akkurat fik dirigeret kuglen op på sammenføjningen.

At første halvleg endte målløs, kunne ingen af holdene indvende meget imod, men anden halvleg udviklede sig til en mere livlig affære.

Gladsaxe-Hero satsede med flere folk i angrebene og det gav omstillingsmuligheder til gæsterne. Efter 5 minutter blev Andreas Gaddrup således sendt alene mod mål, men hårdt presset af en Gladsaxeforsvarer satte Gaddrup sin afslutning lige på målmanden. Og minuttet efter var heldet med FFK’erne i den modsatte ende, da et Gladsaxe forsøg tæt på mål prellede af på overliggeren.

Dermed var scenen sat for en kamp, hvor især hjemmeholdet tog større risici og da der var spillet en time, kom åbningsmålet. Gaddrup blev igen sendt alene i dybden, men afslutningen blev atter en gang pareret af Gladsaxes keeper. Denne gang var Albert Appel imidlertid fulgt med op og han satte sikkert riposten i nettet til en 1-0 føring til Frederiksværk.

Fornemmelsen blandt tilskuerne var nu, at gæsterne havde fat i den lange ende, men som man har set så ofte før, ændrer kampe karakter, når et af holdene tildeles gule kort og dermed 10 minutters udvisninger. Det måtte FFK’erne sande midtvejs anden halvleg, da Joakim Konradsen fik gult. Hjemmeholdet satte sig med det samme tungt på midtbanen og gæsterne fik travlt med at forsvare sig. Der gik heller ikke mere end et par minutter, før hjemmeholdets overtag gav bonus. Et hjørnespark blev ikke slået langt nok væk af Mathias Sandvad og det klumpspil, der opstod midt i FFK feltet, endte med, at en Gladsaxe spiller fik bugseret bolden ind i udeholdets netmasker.

En bitter pille at sluge for Frederiksværkspillerne efter at have haft en god periode, men i betragtning af hele kampens forløb var udligningen ikke ufortjent.

I kampens afsluttende fase fortsatte Gladsaxe med at presse på for et sejrsmål, mens gæsterne fra Halsnæs forsøgte at slå kontra med nogle lange bolde, som angriberne dog sjældent fik så meget ud af. De store chancer udeblev og dermed endte det hele med et ganske retfærdigt 1-1 resultat.

Allerede på lørdag den 27. april skal FFK i aktion igen i serie 1, når et af rækkens tophold, Ølstykke, gæster Frederiksværk Stadion kl. 13.00.