Sejr til FFK senior mod Helsinge

image Carl Løkkegaard var blandt målscorerne mod Helsinge
Jesper Thinghuus
12. februar 2024 kl. 17:09
FFK senior vandt også sæsonens anden træningskamp, da et hold bestående af både senior 1 og 2 spillere lørdag eftermiddag hentede en 2-1 sejr på udebane mod Helsinge.

Helsinge viste sig at være noget bedre på bolden end FA 2000 var i forrige weekends første opstartskamp, men Frederiksværk var stadig det stærkeste hold på dagen.

FFK’erne dominerede især i første halvleg, der var ganske underholdende, mens Helsinge trak sig langt tilbage efter pausen, hvor de havde fokus på at forsvare sig og kampen blev præget af mange frispark.

Frederiksværks mål blev sat ind i første halvleg af to gange Løkkegaard. Først scorede Rasmus Løkkegaard efter oplæg fra William Holm, mens Carl Løkkegaard fordoblede FFK’s scoringer, assisteret af Christian Konradsen.