Menu

Scoring i sidste øjeblik sikrer FFK fortjent sejr over lokalrivaler

image
24. februar 2020 kl. 11:10
Mikkel Eriksen blev dobbelt målscorer, da FFK lørdag vandt 2-1 over lokalrivalerne fra Ølsted.

I lørdags spillede FFK årets første lokalkamp, da Ølsted gæstede Frederiksværk Stadion. 90 minutter i strid vind senere var det dog heldigvis FFK, som kunne juble over sejren takket være en fortjent 2-1 sejr.

Mikkel Eriksen blev dobbelt målscorer, og det må vel være første gang nogensinde, at han scorer to mål i en og samme kamp.

Kampen blev spillet under ekstremt vanskelige omstændigheder, da vinden vel nærmest var af orkanstyrke. Det betød, at FFK startede første halvleg med en massiv medvind, ligesom anden halvleg blev spillet i modvind.

FFK havde dog en smule vanskeligheder med at håndtere medvinden, og selv om meget af spillet foregik på Ølsteds banehalvdel, så blev der ikke for alvor skabt store chancer. I den anden ende havde Jacob Nielsen i målet heller ikke meget at lave.

Man skulle umiddelbart tro, at det ville være en stor fordel at spille i medvind kontra modvind, men det viste sig ikke helt at være sandt. FFK var nemlig en del bedre i anden halvleg, hvor vores afleveringer bag Ølsteds forsvar pludselig var en del skarpere.

Det betød også, at FFK kom foran kort inde i anden halvleg. Mikkel Eriksen var skiftet ind på en kant, og det var ikke nogen tosset idé. Det var ham, som bragte FFK i front, da han pludselig var fri i feltet og dermed kunne sende bolden i mål.

Senere i anden halvleg kunne FFK have lukket kampen med en 2-0 scoring, men Frederik Larsen, som inden kampen havde scoret fire gange i de første to testkampe, sendte sit forsøg snert forbi fjerneste stolpe.

I stedet udlignede Ølsted. En Ølsted-spiller brød igennem i FFK's venstre side på grund af passivitet, og han kunne finde en holdkammerat i feltet, som kunne sende bolden ind bag en chanceløs Jacob Nielsen.

Mod slutningen af kampen var det dog FFK, som var i bedst fysisk form, og det gav gevinst. Kort før tid erobrede FFK bolden på egen banehalvdel, Mikkel Eriksen stormede frem fra sin position som midterforsvar, mens Nicholai C brød igennem Ølsted-defensiven i højre side. Han serverede bolden for en fri Mikkel E, der fra straffesparkspletten var iskold og chippede den over Ølsteds målmand til slutresultatet 2-1.

En vigtig sejr i en utrolig vanskelig kamp som desværre blev ødelagt af de elendige vejrforhold.

FFK har dog nu vundet årets første tre kampe, og sejrsstimen er faktisk på fire i træk, hvis man tager efterårets sidste kamp med i ligningen.

Tusind tak til alle de fremmødte tilskuere som trodsede det elendige vejr for at støtte gutterne.

Billederne herunder er taget af Dorte Meldgaard.