Menu

Optakt senior serie 1: FFK-Liria FK

image Cheftræner Allan Arge
13. oktober 2023 kl. 18:34
Der venter FFK’s senior 1 en spændende kamp i serie 1, når holdet lørdag tager imod Liria FK, der ligger lige efter FFK i tabellen.

Frederiksværk skal op på hesten igen efter sidste weekends ærgerlige 0-1 nederlag mod Albertslund og cheftræner Allan Arge forventer en svær opgave mod Liria, der er nedrykkere fra Sjællandsserien.

”Vi mødte Liria for et par sæsoner siden i pokalturneringen, da der var nogle rækkers afstand mellem holdene, og det er en rutineret og teknisk stærk modstander, vi står over for lørdag. Vi skal være 100 pct. fokuserede, stå sammen som hold og have tro på egne evner. Har vi det, er chancerne for en sejr gode. Vi har slidt lidt med at score mål i de seneste par kampe, så det bliver et fokuspunkt for os samtidig med, at vi skal fastholde den gode defensive organisation, vi har leveret i de fleste af sæsonens kampe. Jeg tror, vi får en seværdig fodboldkamp at se og jeg byder velkommen til Frederiksværk Stadion til vores modstandere, dommertrio og et forhåbentligt stort publikum.”

Der er kick off på Frederiksværk Stadions opvisningsbane kl. 13.30.

Efter serie 1 kampen løber FFK’s senior 2 på banen kl. 15.30 for at møde Stenløse i serie 4. Også andetholdet skal genfinde rytmen efter sidste weekends nederlag mod Lynge-Uggeløse.

Inden seniorkampene spiller også FFK’s U13, U15, U17 og U19 drengehold på hjemmebane, så der er masser af fodbold og al mulig grund til at lægge vejen forbi Frederiksværk Stadion på lørdag.

Luk