Menu

Optakt senior 1: FFK – Brøndby IF

image
Jesper Thinghuus
27. oktober 2023 kl. 15:02
Det er en af dansk fodbolds største og mest vindende klubber, der gæster Frederiksværk Stadion lørdag kl. 13.30, når FFK’s senior 1 tager imod Brøndby IF i serie 1.

Brøndbys serie 1 mandskab er det højst rangerede herrehold i BIF’s amatørafdeling og de har hidtil spillet en del tætte kampe i serie 1, så selvom holdet befinder sig i bunden af rækken, venter der på ingen måde en let kamp for FFK.

Cheftræner Allan Arge understreger, at der skal helt andre boller på suppen end i den seneste kamp mod LSF, hvis de 3 points skal i hus:

”Vi spillede bestemt ikke godt senest mod LSF. At vi slap fra Smørum med sejren i lørdags, kan vi primært takke LSF’s manglende skarphed foran mål for. Mod Brøndby skal vi derfor genfinde det gode spil, vi har vist tidligere i sæsonen. Gør vi det, har vi til gengæld også en god chance for at slå Brøndby. Når vi står sammen som hold og kæmper og løber for hinanden, som vi har vist mange gange, at vi kan, så kan vi slå alle hold i rækken. Men det kræver en topmotiveret og dedikeret indstilling fra os alle både på og uden for kridtstregerne. Der venter os en spændende kamp og jeg vil gerne byde velkommen til Frederiksværk Stadion til modstanderne fra Brøndby, dommertrioen og de forhåbentlig mange tilskuere, der møder op.”

Der er kick off på Frederiksværk Stadions opvisningsbane kl. 13.30 og Arge har udtaget denne trup til opgøret:

01 Mathias Sandvad
02 Alexander Bülow
03 Jeppe Bryder
04 Rasmus Løkkegaard
05 Joakim Konradsen (Anf.)
06 Marc Oxenløwe
07 Casper Madsen
08 Marco Rytter Olsen
09 Filip Leis
10 Christian Konradsen
11 Magnus Avnsbo
12 Mads Avnsbo
13 Emil Holm
14 Carl Løkkegaard

Der er forhåbentlig mange FFK tilhængere, der finder vej til stadion på lørdag til en spændende kamp. Inden serie 1 opgøret spiller kl. 11.30 både FFK’s U15 drenge og U16 piger, så der er masser af fodbold på Frederiksværk Stadion på lørdag.

Luk