image
01. marts 2020 kl. 13:04
Lørdag vandt FFK's U17 drenge en flot 3-1 sejr over Snekkersten.

FFKs U17 hold fortsatte de fine takter, da Snekkersten var på besøg lørdag den 29. februar.

Da de 80 minutter var gået, kunne Frederiksværk-drengene række armene i vejret med en 3-1 sejr efter en koncentreret indsats, hvor gæsterne ikke blev levnet ret mange chancer.

Midtvejs i første halvleg bragte Albert Appel hjemmeholdet i front efter en flot frispilning fra Marco Miladinovic, og selvom Snekkersten fik udlignet kort efter, ændrede det ikke på, at FFK var det bedste hold på dagen.

Midtvejs i 2. halvleg kom hjemmeholdet således fortjent foran 2-1, da et skud udefra af Rasmus Ptak blev rettet af af en forsvarer, og i dommerens tillægstid cementerede anfører William Holm sejren med en scoring tæt under mål efter en fin omstilling.

U17 drengene har vist gode takter i sæsonoptakten og næste udfordring bliver lokalopgøret mod Store Lyngby-Skævinge den 14. marts.