FFK senior trak det længste strå mod B1903

image Albert Appel scorede sejrsmålet mod B1903. Foto: Dorte Meldgaard Hansen
Jesper Thinghuus
26. februar 2024 kl. 11:20
FFK’s senior 1 fortsatte sæsonforberedelserne lørdag eftermiddag, hvor traditionsklubben B1903 blev besejret med 2-1.

Frederiksværks førstehold har foreløbig ikke tabt i træningskampene frem mod sæsonpremieren i serie 1 og lørdag eftermiddag fortsatte stimen, da holdet slog B 1903 fra den københavnske serie 1 på Frederiksværk Stadions kunstgræsbane.

FFK’erne satte sig på kampen fra start, men havde i første halvleg problemer med at omsætte spilovertaget til de store chancer. Gæsterne skabte heller ikke meget i den anden ende, men et koks i hjemmeholdets forsvar førte alligevel imod spillets retning til, at B1903 bragte sig foran mod slutningen af halvlegen.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdets spilovertag og det gav en fortjent udligning efter 10 minutters spil, da Carl Løkkegaard dirigerede et hjørnespark fra Albert Appel i nettet.

Midtvejs i halvlegen scorede samme Appel FFK’s sejrsmål på et straffespark begået mod Rasmus Løkkegaard.

B1903 forsøgte at komme tilbage i kampen og fik også et par store omstillingsmuligheder mod kampens slutning, men keeper Mathias Sandvad var en sikker sidste skanse og dermed kunne hjemmeholdet fortjent notere sig en 2-1 sejr.