Menu

FFK senior 1 stjal sejren i Smørum

image Carl Løkkegaard og de øvrige FFK spillere måtte kæmpe hårdt for sejren mod LSF
Jesper Thinghuus
22. oktober 2023 kl. 01:20
Stik imod spil og chancer tog FFK’s serie 1 mandskab alle 3 points med sig hjem til Halsnæs efter en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr over LSF lørdag eftermiddag på Sydbank Park i Smørum.

Det siges ofte, at et tophold kendes på, at det er i stand til at vinde på de dage, hvor spillet ikke rigtig fungerer.

En sådan sejr hentede FFK’s bedste seniorhold på udebane mod Ledøje Smørum, da det lørdag eftermiddag blev til en 1-0 sejr i serie 1 i en kamp, som hjemmeholdet dominerede langt det meste af tiden.

Faktisk var Frederiksværk mandskabet kun ovenpå i kampens første 10 minutter, men det viste sig at være nok for gæsterne fra Halsnæs. Kampens afgørelse faldt således i det 4. minut, da Filip Leis headede en perfekt hjørnesparksbold fra Christian Konradsen i nettet fra tæt hold.

Målet var kulminationen på et indledende tungt pres fra FFK, der trykkede hjemmeholdet langt tilbage og den tidlige føring gav indtryk af, at gæsterne ville tage en sikker sejr med sig hjem.

Sådan kom kampforløbet imidlertid slet ikke til at udfolde sig.

Om det var den tidlige scoring, der blev en sovepude, er vanskeligt at sige, men faktum er, at LSF hurtigt fik rystet FFK’s chokstart af sig og satte sig tungt på opgøret i de resterende 80 minutter.

FFK’erne overlod initiativet til værterne, som forholdsvis nemt kom frem til et stort antal afslutninger. De fleste kom dog fra distancen og på nær et par forsøg, der ramte overliggeren, må LSF’erne ærgre sig over, at de ikke var bedre til at ramme målet denne lørdag eftermiddag.

Værterne var dygtige til at spille bolden rundt, men Frederiksværks defensive organisation holdt stand og tillod ikke LSF de helt store åbne 100 pct. chancer.

Trods det store spilovertag og de mange afslutninger, løb det derfor til sidst ud i sandet for hjemmeholdet og Frederiksværkspillerne kunne juble over 3 heldige og hårdt tilkæmpede points.

3 points tog også FFK’s senior 2 med sig hjem, da holdet vandt 5-3 på udebane mod Farum i serie 4 efter en hårdt spillet kamp. FFK målene blev sat ind af Casper Madsen, Marco Rytter, Nikolaj Munk og 2 gange Daniel Simonsen.

Den kommende lørdag spiller begge seniorhold hjemme på Frederiksværk Stadion. I serie 1 kommer Brøndby på besøg, mens senior 2 møder Ramløse.