Menu

FFK senior 1 kom ned på jorden mod Vanløse

image Alexander Bülow og resten af FFK spillerne inkasserede 5 mål mod Vanløse. Foto Dorte Meldgaard Hansen
Jesper Thinghuus
11. marts 2024 kl. 12:03
Vanløse fra den københavnske serie 1 ødelagde FFK senior 1's status som ubesejret i træningskampene frem mod sæsonstarten, da de lørdag eftermiddag påførte Frederiksværkholdet et svidende 5-2 nederlag på Frederiksværk Stadions kunstgræsbane.

Vanløse sejren blev grundlagt i en første halvleg, der set med FFK briller, var lige til glemmebogen. 0-4 stod der på måltavlen, da dommeren blæste til halvleg.

Gæsterne satte sig på kampen fra første fløjt og problemer i både pres- og opdækningsspillet hos hjemmeholdet betød, at Vanløse kom meget nemt til deres scoringer. I den modsatte ende af banen var FFK'erne tandløse, så cheftræner Jesper Olsen måtte tale med store bogstaver i pausen.

Det var da også et Frederiksværkmandskab i væsentlig bedre forfatning, der kom ud til anden halvleg. Vanløsespillerne blev presset bedre og FFK'erne begyndte at skabe chancer.

På to af dem lykkedes det den debuterende U19 spiller Aleksandar Lapadatovic at reducere til 2-4 med to flotte scoringer, hvor han trak ind i banen fra sin venstre wing position og afsluttede i det lange hjørne.

Tættere på kom hjemmeholdet dog ikke og en Vanløse scoring mod kampens slutning cementerede den fortjente udesejr.