Menu

Vigtig info til spillere og forældre!

image DBU app
07. juli 2022 kl. 22:27

Vigtig info til spillere og forældre!

Det er nu, du skal være "kampklar".

Alle spillere har ved indmeldelse i fodboldklubben, fået et DBU login. Dette login kan bruges når man har hentet DBU app til telefon/ipad eller når man går ind på mit.dbu.dk

Hvis man er kommet i den situation, at man har glemt brugernavn på dig selv eller dit barn, så kan man blot trykke på glemt adgangskode, og indtaste sin e-mail, så kommer det hele sendt på ny til dig, og du kan nu logge ind.

Dette bruges til at finde og modtage generel info fra fodbold klubben til jer derude. Både som spillere, men også til forældre. For ens oplysninger skal være opdaterede, e-mail adressen er meget vigtig, men det er adresse, telefon nummer mv. også. Hvis ikke e-mail adressen er korrekt, så vil i ikke modtage kontingent opkrævning fra fodbold klubben, hvilket vil sige, at man kommer til at stå i restance. Fremover vil medlemmer der står i restance mere end én måned, blive udmeldt af klubben. FFK kører med online betalings system, så alle opkrævninger kommer automatisk til jer, og der skal tilmeldes en betalingskort, som kontingentet vil blive trukket på. Inden betaling, 7 dage før, kommer der en notifikation på jeres e-mail, hvor der står hvilket beløb der trækkes.

Vi ser ofte at når børnene bliver lidt selvstændige, så ændres e-mailen til barnets egen, og der er det ikke altid, at de får fortalt videre at de har modtaget en opkrævning af kontingent. Derfor anbefaler vi alle forældre, at blive oprettet som kontakt person til jeres barn, så modtager i også beskederne fra klubben som er relevante. Man kan læse mere her: BLIV KONTAKTPERSON om hvordan man får oprettet sig på den måde. 

En anden kendt fejl vi ser, er betalingskort som er udløbet eller blevet spærret, hvis de har været mistet, så har man ikke fået opdateret med et nyt kort. Det er ligeledes medlemmernes (og forældrenes) ansvar at få gjort dette. I kan læse mere her: SKIFT BETALINGSKORT, hvis i har brug for vejledning til det.

Hvis du er helt ny omkring DBU app og kampklar, så kan du også læse mere her: FFK MANUAL

Det er ligeledes vigtigt, at man får sat flueben i, hvordan man ønsker at få sine nyheder fra klubben. Her kan vælges e-mail, sms eller notifikation i DBU app. Det kan du se mere om her: NOTIFIKATIONER

 

Vær opmærksom på, at der kommer kontingent mail ud til jer, som skal betales i starten af August, og dækker efterårs sæsonen og vinter 2022! 

Manuelle betalinger og opkrævninger, udover de online, vil koste 50 kr. i gebyr, da vi skal ind og rette hver enkelt.

Skulle du stadig være i tvivl om noget, så kan du kontakte FFK's Klubchef på:

Adm@frederiksvaerkfodboldklub.dk 

eller telefon 42320930

Luk