Menu

Nyheds agenter på FFK's hold...

image Nyheder søges
07. juli 2022 kl. 23:15

Kan du fortælle en god historie?

Så er det dig/jer vi søger!

Vi kunne godt tænke os i FFK, at fortælle alle de gode historier ude på holdene, som dagligdagen byder på. Derfor er det besluttet, at alle årgange skal have tilknyttet en eller flere forældre, som er leveringsdygtige i materiale til vores hjemmeside, Facebook, instagram og Linkedin. 

Helt praktisk vil det sige, at hvis holdet kun træner, typisk de mindste spillere, eller spiller 3 og 5 mands stævner, så skal vi bruge materiale minimum 1. gang om måneden, spiller man 8 eller 11 mands fodbold, så skal vi bruge materiale minimum hver 14. dag, gerne en gang om ugen.

Materialet skal indeholde minimum et billede, gerne flere, og noget tekst omkring holdet, en begivenhed, en kamp, en komsammen, en fællesspisning, eller noget helt andet, som handler om fodboldholdet.

Herefter skal det sendes på mail til ADM@frederiksvaerkfodboldklub.dk, hvorefter vi så udgiver det på de forskellige platforme. Vi forbeholder os ret til at forkorte eller rette i tekst, så det passer ind.

Vi vil gerne have den gode historie om glade børn og voksne der spiller fodbold, for alle børn i 3,5,8 og 11 mands fodbold, ønsker vi ikke at skrive om resultater af fodboldkampe, men gerne resumé af kamp. Elles kan det være at i er blevet flere på holdet, i ønsker flere på holdet, en sjov episode, eller noget helt andet, som i nu kan blive ansvarlige for.

Får vi ikke nogen frivillige på alle årgange, så vil vi fra klubbens side udpege nogen til opgaven i stedet. Så kom bare ud af skjul og hjælp os med fortællingerne!

Du kan tilmelde dig for mere info, og din rådighed her: TILMELDING TIL NYHEDS HJÆLP

 

Luk