Menu

FFK senior runder sæsonen af

image Sejrs rus...
MHJ
09. juni 2022 kl. 07:33

På lørdag runder førsteholdet sæsonen i serie 2 af, når vi hjemme tager imod Frederikssund.

 

Efter en utrolig rejse som oprykker, er det givet på forhånd at dette fantastiske hold, allerede har sikret sig førstepladsen i rækken, inden dagens opgør.

Derfor er det også med stor stolthed, at jeg byder alle velkommen til Frederiksværk Stadion, for at fejre drengene og deres meget flotte sportslige bedrift.

Hele to oprykninger i træk, to førstepladser i træk, og kun 4 tabte turneringskampe, på to år, er facit inden lørdagens møde. Imponerende af denne gruppe, som har bygget på sten for sten, og som repræsenterer klubben så flot, på det lokale fodboldkort.

Også alle omkring klubben, skal have en stor applaus inden lørdag, og jeg vil gerne lette på hatten, for alle de frivillige og hjælpere som for hjulene til at dreje rundt i hverdagen. Det er en fornøjelse at være en del af en forening, hvor der hersker så stor vilje til at give en hånd, uanset om det så gælder trænerkollegaer, frivillige i cafeen, dem der vasker tøj, bolddrenge, folk der træder til vedrørende kampafvikling, sponsorer som støtter, bestyrelsesarbejde mm. I har min dybeste respekt, og jeg kan roligt på hele holdets vegne , give jer alle et kæmpe tak, for jeres store indsats. Uden jer, ingen klub.

Derudover vil jeg gerne rose hele seniortruppen og vores U19 årgang, for at skabe den bredde, der skal til, for at vi har kunne hæve det sportslige niveau. Hele 32 spillere har været brugt igennem året på førsteholdet, hvor syv af disse, er fra vores U19 trup. Det er stærkt, og viser det sammenhold vi har fået opbygget i klubben. Derudover har alle vores fælles træningstimer, været med til at højne niveauet, så vi kunne nå vores mål. Jeg håber at alle omkring senior og U19, ved hvilket stor del af oprykningen de har været, og vil gå ind til lørdagens fejring, med stor tilfredshed og glæde, for det bidrag de er kommet med, også selvom man ikke har været på holdkortet hver gang. Stort tillykke skal det også lyde til U19 med sejren i rækken, som vi også for lejlighed til at fejre lørdag.

Og nu vi er ved den stærke bredde i klubben.... 

 

Senior 2, som havde et hårdt efterår, hvor vi sled med pointene, har her i foråret vendt det hele på hoved, og har spillet fuldstændigt fænomenalt.

Det betyder at vi står i den situation, at senior 2 kan rykke op i serie 3 på lørdag. Det kræver en 3-0 sejr, eller en sejr på 4 mål over 2. pladsen fra Ålholm. Det ser svært ud, men Peter "Bombers" tropper har fejet alt modstand af banen, og der er sket større sensationer i fodbold før. Det bliver sindssygt spændende, og jeg håber alle vil benytte dagen, til også at støtte senior 2 efterfølgende, i denne direkte oprykningskamp.

På falderebet vil jeg bare gerne takke alle vores sponsorer og fantastiske publikum, for alt støtten igennem tiden. 

Det er så fedt at se så mange klubikoner, trofaste støtter, klubfolk, venner, familiemedlemmer og andet godtfolk, som uge efter uge støtter holdet og klubben. Det varmer om hjertet, og vi håber at vi ser jer alle til vores festdag lørdag, og i alle har lyst til at fejre en fantastisk sæson til os.

 

Vi er opsatte på at slutte ordentligt af, give den gas, og dermed sætte fut under en stor lørdag.

 

Med disse ord vil jeg af hele mit hjerte, byde et varmt velkommen til, sponsorer, klubfolk, tilskuere, modstandere, og dommere på Frederiksværk Stadion.

Der er kampstart for Senior 1. hold kl. 13.30, og for Senior 2.hold kl. 15.30

Cheftræner

Allan Arge

Luk