Menu

FFK på Timewinder 2022

image FFK's bod på Timewinder i 2019
24. maj 2022 kl. 10:45

FFK bod på Timewinder 2022 i pinsen

FFK har igen en bod på Timewinder, som vi også havde ved sidste afholdelse i 2019. FFK's bod laver flæskestegs sandwich, grillpølser med brød og sælger drikkevarer, samt lidt andre varer.

Omgivelserne er omkring det smukke Grønesse gård gods, hvor der er udstillet alverdens maskiner, biler, fly, kampvogne og meget andet, og er et velbesøgt arrangement.

FFK søger lige nu frivillige til at hjælpe i vores salgsbod. Det kan enten være du er forælder, bedste forælder, ven, onkel eller bare gerne vil hjælpe en forening, med at tjene penge til deres klub!

Vagterne er opdelt i 2 timers interval, og man kan tilmelde sig flere vagter af gangen, eller på forskellige dage. Man kan også bare tage en 2 timers vagt en af dagene, al hjælp er god hjælp!

Timewinder 2022 er i pinsen den 4-5-6 Juni, og du kan læse mere om selve arrangementet her: Timewinder 2022

For at hjælpe skal du have lyst til at ekspedere ved disken, hjælpe med at lave flæskestegssandwich, og gå til hånde i boden. Der kræves ikke noget forudgående erfaring, vi skal nok hjælpe dig i gang.

Vi forventer på dagene at sælge omkring 2000 flæskestegs sandwich og 1000 pølser, så der skal nogen hænder til, at kunne følge med.

Du kan tilmelde dig her online: TILMELDING , og indtaste data, samt

tider du kan hjælpe, du kan kontakte FFK på tlf. 42320930 eller sende en

mail på: adm@frederiksvaerkfodboldklub.dk

Du får selvfølgelig adgang til pladsen på Timewinder som frivillig, og kan efter endt vagt, gå rundt og nyde resten af tiden derude.

Hvorfor er FFK på Timewinder??

 

For den fortsatte udvikling af vores klub, så ønsker vi at tjene penge til det formål, at kunne understøtte at vi i større grad kommer på ture, kan indkøbe materiel, sikre at vi har trænere og mange andre ting. I et marked hvor vi ser at priserne stiger, ønsker vi at kunne tjene penge ved, at frivillige kræfter kan hjælpe os, og vi derfor kan gøre noget for vores medlemmer.

 

 

Luk