Menu

Talent skole om Fredagen

FFK har i samarbejde med RB Køge, lavet et træningstilbud for ungdoms spillere u U6-U13 som træner om Fredagen.

Læs mere og tilmeld her: TILMELD

Alle spillere i alderen 6-13 år, der ønsker at træne godt, med kvalificerede trænere, har fra fredag den 22. april 2022 muligheden for en ekstra ugentlig træning på RBKs talentskole i Frederiksværk.

På Talentskolen i RBK regi, er fokus på at skabe det bedste mulige tilbud til den enkelte spiller, hvorfor at indholdet i træningen er tilrettelagt, så det sikrer at spillerne udvikler deres individuelle færdigheder.

Bryder man spillet ned, handler alt om 1v1 dueller, offensivt og defensivt. På Talentskolen er fokus i træningerne på gode gentagelser af forskellige finter, vendinger, sparkeformer, driblinger og løb med bolden, med begge ben.

På Talentskolen er alle spillere i alderen 6-13 år, der ønsker at træne godt velkommen og man har som “ny spiller” muligheden for at prøvetræne 1 gange gratis, inden man melder sig ind i RBK. 

  • (Bemærk venligst at man godt kan være medlem i flere klubber /foreninger samtidig, Talentskolen er et ekstra supplerende træningstilbud)

Fra fredag den 22. april 2022, frem til og med fredag den 17. juni – træner vi efter følgende plan på Talentskolen i Frederiksværk:

Fredage 16.30-17.25

U7-U8-U9 spillere

Fredage 17.30-18.25

U10-U11-U12-U13 spillere