Menu

Skade og sundhedsstab

 

Rasmus Bagge Dich

Uddannet fysioterapeut

20 97 81 05

Tilgængelig i klubben for alle

Tirsdage fra kl. 17.00 - 18.00

Torsdage fra kl. 18.30 - 19.30

Bestilling af tid tilrådes

Ingen egenbetaling

                             

 

 

 

Omfang af fysioterapi:

Går du og døjer med smerter? Er dine muskler hævet, eller vil du gerne vide, hvordan du skal tape din ankel ind, så du undgår smerter i løbet af kampen?

FFK ønsker at hjælpe klubbens medlemmer med at forebygge skader. Derfor har klubben tilknyttet Rasmus Bagge Dich som fysioterapeut.

Her til vinter er Rasmus til rådighed hver tirsdag fra klokken 17 – 18 og hver torsdag fra klokken 18.30 – 19.30.

Det er vigtigt at understrege, at Rasmus’ ydelser er for alle klubbens medlemmer. Så selv om du er ungdomsspiller eller førsteholdsspiller, kan du få hjælp. Der er ingen egenbetaling forbundet med behandlingen.

Rasmus tilbyder undersøgelse af alle slags skader. Han tilbyder behandling, hvis du har brug for det, og han vil meget gerne lave træningsprogrammer til dig, som du kan tage med hjem og udføre.

Der vil være mulighed for manuel behandling, hvis det er relevant.

Rasmus tilbyder behandling via elterapi (compex). Det er godt for hævelse, spændt muskulatur, ledbåndsskader (det kan øge blodgennemstrømningen i beskadiget område), overbelastnings- samt fiberskader.

Rasmus kan desuden hjælpe med at tape dig, hvad enten det er med kinesiotape eller stabiliserende tape. Han giver desuden vejledning til at sætte tapen ordentligt, så du selv kan finde ud af det.

Man behøver ikke at være skadet for at få hjælp af Rasmus. Han vil meget gerne tilbyde vejledning til, hvad du kan gøre i hverdagen for at forebygge skader bedst muligt. Forebyggelsen af skader vil hovedsageligt være ved hjælp af træningsprogrammer.

Rasmus er uddannet fysioterapeut, og han arbejder på fuldtid ved Genoptræning Halsnæs Kommune. Her laver han alt fra lægehenvisninger til at tage imod patienter, der har brug genoptræning efter operationer.