Træner søges

Aktuelle Trænerjobs i FFK:

(15-12-2019)

Træner til årgang 2008 U12 Drenge, du bliver i samarbejde med cheftræner og årgangsansvarlig, en del af træner teamet, som består af flere trænere. Årgangen har 2 8-mands hold, og der er vækst på årgangen.

Træner til årgang 2012-2013 U8/U9 piger, du bliver i samarbejde med cheftræner og årgangsansvarlig, en del af trænerteamet, som består af flere trænere og forældre. Årgangen tæller ca. 10-15 spillere, og deltager i stævner 1-2 gange om måneden. Al hjælp er velkommen, erfaring ikke nødvendigt.

Om os:

Som træner i FFK kan du forvente ordnede forhold, hvor der er taget hånd om både materiel, baneforhold hold tilmeldinger og meget andet. Vi prøver så at stille nogle rammer op således, at du som træner kan fokusere på træningen af dit hold, kampe og stævner.

I en aftale med os får du:

• En trænerpakke bestående af nødvendigt tøj, for at kunne gennemføre træning og repræsentere klubben udadtil

• En repræsentant i klubben der vil støtte din trænergerning

• Mulighed for udvikling af dine trænerkompetencer, gennem målrettede kurser

• Udveksle erfaringer med ligestillede trænere på samme niveau

• En omkostningsgodtgørelse der afspejler dine kvalifikationer og klubbens politik

• Til gengæld forventer vi, at du som træner i FFK, vil tage del i udviklingen af vores spillere

Kontakt:
Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte: klubchef Jørgen Kolters på mail: adm@frederiksvaerkfodboldklub.dk

klubbens formand John Rydahl på mail:  jr@toee.dk

Eller