Træner søges

image

FFK vil gerne optimere og videreudvikle det gode fodboldmiljø og kultur Derfor søges ekstra trænere hertil.

I FFK er der stor fokus på, at det skal være sjovt at gå til fodbold, og at man skal komme for at lære. Drengene og pigerne træner engageret, passionerede og er nogle fodboldglade børn.

Om dig:

Du sidder lige nu og tænker ”Det er mig, de mangler”, for du ved, at du vil være helt perfekt for FFK trænerteam.

Du har forståelse for, at FFK er en helhed og ikke blot er de(t) hold, som du er træner for. Trænererfaring vil naturligvis altid være et plus, men det er ikke det afgørende for os. Det vigtigste er personen bag og dit engagement til at være en del af fællesskabet hvor fodbolden udvikles.

Om ”jobbet”:

Trænergerningen er på frivillig basis, men vi har mulighed for at tilbyde godtgørelse. Det skal dog være interessen, der driver dig.

Du forventes at brænde for ungdomsfodbold og kunne lide at træne de yngste.

Vi ser gerne, at du kan træne minimum 2 gange ugentligt + forberedelse.

Om os:

Som træner i FFK kan du forvente ordnede forhold, hvor der er taget hånd om både materiel, baneforhold hold tilmeldinger og meget andet. Vi prøver så at stille nogle rammer op således, at du som træner kan fokusere på træningen af dit hold, kampe og stævner.

Med en aftale med os får du:

• En trænerpakke bestående af nødvendigt tøj for at kunne gennemføre træning og repræsentere klubben udadtil

• En repræsentant i klubben der vil støtte din trænergerning

• Mulighed for udvikling af dine trænerkompetencer gennem målrettede kurser

• Udveksle erfaringer med ligestillede trænere på samme niveau

• En omkostningsgodtgørelse der afspejler dine kvalifikationer og klubbens politik

• Til gengæld forventer vi at du som træner i FFK vil tage del i udviklingen af vores spillere

Kontakt:
Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte vores klubchef Jørgen Kolters på adm@frederiksvaerkfodboldklub.dk eller klubbens formand John Rydahl på jr@toee.dk