Menu

Referat af bestyrelsesmøde den 4. april

image
20. april 2016 kl. 18:16

 

Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 4. april 2016

Fraværende: Peter Cronval (PC), Mette Sommer (MS)

 

1.Orientering ved Formanden Kim Tønder (KT)

KT havde deltaget i møde med DBU Sjælland, Halsnæs Kommune og de øvrige fodboldklubber i kommunen om hvordan man kunne få alle de nye indvandrere der er i modtager klasserne på skolerne flettet ind i de lokale fodboldklubber. Planen var at der i dagtimerne skulle etableres en form for træning ude i klubberne. Der er pt endnu ikke noget konkret på plads men KT deltager i en møderække.

 

2. Økonomi ved Gitte Nielsen (GN)

Alt er bogført på nær internt salg/forbrug.

Administrationen har udsendt kontingent opkrævninger til alle og der var betalingsfrist 1.april.

GN ville tage initiativ til at vi fik gennemgået alle vores abonnementer. Telefon, fjersyn internet dankort mm

 

3. Ungdom ved John Rydahl (JR)

Orientering ved JR Det har været god positiv feedback på opstartsannoncen fra forældre som JR har snakket med efterfølgende.

. Vi skal have gennemgået hjemmesiden for fejl omkring træningstider og trænerpåsætning. Især telefonnumre og mail adresser skal tjekkes.

Situationen i pige afdelingen blev vendt på mødet, og det blev aftalt at der skal holdes stor focus på pigeholdene, så der kan komme spiller tilgang.

Økonomi: Det er besluttet at turen i år går til Kalundborg og budgettet for turen er fastlagt, og den ønskede besparelse i forhold til foregående år er opnået som ønsket. Busser til turen er der taget hånd om, så pris og booking er klaret. Økonomi ser pt., fin ud.

Træner status: Situationen omkring trænere til vores hold blev vendt. Det var positivt, at der var fundet træner til U-10 og U-11 drenge. Vi mangler stadig en assistent til vores U-9 (07)

Sportslig udvikling: Tiltaget er i fuld gang og der er afholdt møde med de respektive trænere, der mangler kun en på nuværende tidspunkt. De første observationer på banerne har også fundet sted, så overordnet set er tiltaget kommet godt fra start.

Målmandstræning er også startet og er kommet godt i gang.

Evt. Trænermøde med ungdomstrænere d. 28/4 kl.19 i klubhuset. Jørgen Kolters (JK) sender mail ud og følger op. Mødet skal indeholde opsummering af opstart, status, er vi klar til sæson start?

Henrik Jacobsen (HJ) har lavet en oversigt over træningstider og banefordeling.

 

4. Senior ved Lars Konradsen (LK)

Herre 1 og 2 Der er positiv stemning omkring vores bedste senior hold.

En række tiltag og aktiviteter bidrager til den den optimisme der er – specielt omkring senior 1. En række fine resultater i træningskampene gør, at forventningerne til holdets resultater er høje.

Senior 1 er nærmest ikke ramt af skader, og har justeret en enkelt gang i truppen.

Senior 2 lider stadig under et for småt fremmøde til træning. Holdt har ligeledes været ramt af en række skader, og har præsteret mindre godt i træningskampene.

Seneste arrangement med gæster fra HIK var yderst positivt, noget der måske kan udvikles på, og også sætter vores samarbejde med BIF lidt i relief. Skal det fortsætte, eller er vi bedre tjent med at udvikle på kontakten til HIK?

HIK chef – og assistenttræner var på besøg i mere end 2 timer, hvor de bidrog med erfaringer fra HIK. Alt fra spillestil til sponser muligheder over kontingent forhøjelse blev berørt. En (for mig) meget lærerig aften.

Der arbejdes fremadrettet med en række arrangementer: 1. Fodtennis turnering. 2. Gamle BIF & FB medlemmer mødes til fodbold. 3. Samarbejde med Produktionsskolen for evt. live streaming af FFK hjemmekampe 4. Kone/kærestearrangement.

U19 Der er godt gang i træningen, 22 navne har været repræsenteret, og fremmødet er positivt - men svingende. Holdet vandt vinterturneringen, med fornuftige resultater og indsatser. Skidt indsats i første turneringskamp, hvor holdet tabte hele 1-9 hjemme. Flere af U19 spillerne deltager jævnligt i den etablerede mandags træning, som i øvrigt er godt besøgt. Et stort plus, hvis denne type træning kan etableres i klubben også i fremtiden.

LK har et par tanker omkring den fremtidige fastholdelse af denne årgang, som bør drøftes i bestyrelsen.

U21 Der er tilmeldt et u21 hold, som snarest skal i gang med respektive turnering. Kim Christensen (KC) har ansvaret.

Dame Per Kirkegaard (PK) kæmper med at fastholde spillere nok til, at kunne bevare holdet. Der trænes meget ustabilt, og enkelte af de ældre spillere er bekymret for holdets fremtid, og oplever en risiko for at holdet må aflyse mange kampe. Super ærgerligt, hvis vi ikke kan bevare et damehold i klubben – gode forslag modtages.

Senior 3+4 samt OB/Veteran IAB

 

5.Orientering om administrationen ved (JK)

Kommende arrangementer.

11.-12. juni DGI medaljestævne.

18. juni Dan Steel arrangement.

24. juni Halsnæs Avis jubilæum ….

27. juni - 2. juli Pro Soccer School

15. juli Amerikanerstævne

26. august Kommune mesterskab for 1. 2. klasser i Halsnæs Kommune.

3. september City Bakery Cup

3. december Julefrokost i Gjethuset.

3.-4. juni 2017 Landsmesterskaber for U-8 og U-9 drenge og piger

Bookning af tider til indendørs samt kunstgræs for sæson 2016-2017 Vi har ønsket tider omkring vores indendørs aktiviteter samt tider på kunstgræsbanen for sæson 2016 – 2017. Der er møde i halfordelingsudvalget lørdag den 16 april, hvor der skal forhandles om de steder der er en dobbelt bookning.

Kommune mesterskab i fodbold for 1. og 2. klasser i Halsnæs Kommune Vi har søgt Kommunens udviklings pulje om økonomisk støtte til gennemførelse af vores arrangement. Vi forventer, at mesterskaber bliver afviklet fredag den 26. august og vi kan forvente omkring 500 glade børn på stadion.

Trænerudvalg Hans Nielsen har sagt ja til at være assistent for U-11(05) Casper Madsen har sagt ja til at være cheftræner på U-10 (06) Sonny Mikkelsen tilknyttes U-19

Vi er stadig udfordret på vores U-9 (07) Her mangler vi en træner til at hjælpe Carsten Becker.

Det er udvalget indtryk, at alle årgange fungerer fint, med de udfordringer der altid vil være.

Cafe. Der har været afhold cafemøde. Der er sat prisskilt op, og der er lavet et skilt, der skal sættes uden for hovedøren når cafeen har åbent. På skiltet står Cafeen har åbnet – alle er velkomne. I håb om at andre vil besøge cafeen ind dem, der skal i fodboldklubben kunne have lyst til at besøge cafeen Vi har fået taget fat på at fordele vagter og ja vi mangler stadig hænder i cafeen

Vores grill terrasse på stadion er blevet ordnet. Den er blevet renset af og olieret. Der er kommet en 6 meter markisse op og nye skilte rundt terrassen. Det er et stort løft for stadion. Det er en del af et sponsorat med Garant der har gjort det muligt.

Sponsor. Der har været travlhed omkring indgåelse af sponsorater. Overordnet ser det fint og ud og JK og Kasper Kristoffersen (KK) forventer, at vi når det budgetterede

 

6. Eventuelt.

Kim Antonsen (KA) arbejder med et oplæg til hvordan vi får endnu flere med omkring vores større arrangementer

JK undersøger muligheden for, at der kan oprettes en 8 mands bane på bane 2.

Luk