Menu

FFK vandt flere medaljer ved hollandsk pinsestævne

image
04. juni 2018 kl. 09:51
FFK's tre ungdomshold repræsenterede klubben flot ved det hollandske pinsestævne Arnhem Cup.

I pinsen fra d 18. - 21. maj har tre ungdomshold fra Frederiksværk Fodbold Klub deltaget i det store hollandske ungdomsstævne Arnhem Cup. Selve turen var selvfølgelige med et sportsligt formål, men samtidig er det vigtigt for klubben, at det sociale element også prioriteres på tværs af årgangene og køn.


Der var afgang fra stadion fredag morgen kl. 4.30, hvor ca 45 forventningsfulde spillere og trænere satte sig til rette i bussen. Humøret var højt, og bussen var fyldt med højt musik og skrålende unge mennesker. Godt busturen ”KUN” varede 11 timer.


Fredag sidst på eftermiddagen var vi fremme og fik tjekket ind og pakket ud i vores tildelte mobile homes. Resten af dagen gik med socialt hygge og en nærmere undersøgelse af campingpladsen.

 

Lørdag startede så turneringen med indledende kampe, hvor U-15 piger og u-13 drenge(1) vandt deres puljer meget overbevisende og med flot spil, mens u-13 drenge(2) blev nr. 3 i deres pulje.

 

Lørdag eftermiddag/aften var der igen socialt samvær, hvor spillerne enten var i poolen på campingpladsen eller hyggede sig på tværs af holdene.

 

Søndag gik så slutspillet i gang - og hvilken dag. Solen skinnede, humøret var højt, for nu skulle pokalerne med hjem til Danmark.


Alle spillede og kæmpende det bedste de havde lært, og det endte med at u-13 drenge(2) blev nr. 3 i B-slutspillet(1 mål fra finalen), u-13 drenge(1) tabte finalen i A-slutspillet 2-0, og u-15 pigerne tabte finalen i A-slutspillet med 4-1. Alt i alt en flot præstation af alle tre hold, som fik to flotte sølvpokaler med hjem.

 

Efter præmieoverrækkelser, spisning og oprydning af vores mobile homes, tog vi så busturen hjem til Frederiksværk, hvor vi trætte og fyldt med oplevelser blev hyldet af stolte forældre.

 

Resultater

 

U-13 drenge hold 1:

 

FFK-BVG(Tyskland) 1-0

FFK-Hammerum 4-0

FFK-VVIJ(Holland) 9-0

 

Slutspil:

 

FFK-Hilden(Tyskland)8-0

FFK-Adler Weseke(Holland) 2-2

FFK-Horne 5-2

 

Finale:

 

FFK-BVG 0-2

 

 

U-13 drenge hold 2:

 

FFK-SPVG(Holland) 2-0

FFK-Hellas 0-1

FFK-Hammerum 0-6

 

Slutspil:

 

FFK- Hammerum 2-4

FFK-VDZ(Holland) 3-0

FFK-Gravballe 2-2

 

 

U-15 piger

 

FFK-Zwalumen(Holland)1-0

FFK-V.V. Oegstgerst(Holland) 3-0

FFK-SVS GravelandHolland) 2-1

FFK- Ry 2-0

 

Slutspil:

 

FFK- Hammerum 0-0

FFK-Utrecht(Holland) 1-0

 

Finale:

 

FFK-ESA(Holland) 1-4


Drenge hold 1 på medaljepodiet. 


Drenge hold 1 og 2 fællesbillede.


Drenge hold 1 og 2 fællesbillede.


Drenge hold 2 på medaljepodiet. 


Pigerne på medaljepodiet. 


FFK's tre dygtige hold.