Menu

Stram organisation og skarpt omstillingsspil da U17 vandt stort over Frederikssund

image
19. februar 2020 kl. 09:59
FFK's U17 drenge vandt en overbevisende sejr over Frederikssunds ditto.
Efter en god opstart med god træning og et par træningskampe under bæltet til alle i årgangen testede Frederiksværks U17 drenge formen af, da de mødte et stærkt teknisk hold fra Frederikssund.
Frederikssund, der til dagligt spiller et par rækker over Frederiksværk, stillede med et ungt, teknisk stærkt hold, men Frederiksværks stramme organisation og skarpe omstillingsspil var med til at sikre en storsejr til drengene fra stålbyen.
U17 Træningskamp
Frederiksværk FK - Frederikssund FB
5-0 (1-0)
22 min: 1-0 (Asbjørn Prien, ass Sebastian Bartholdy)
53 min: 2-0 (Albert Appel, ass Marco Miladinovic)
56 min: 3-0 (Mikkel Møller, ass Marco Miladinovic)
62 min: 4-0 (Asbjørn Prien)
75 min: 5-0 (Sebastian Bartholdy, ass Albert Appel)
Frederiksværk startede opgøret stærkt og fik fanget Frederikssund i nogle gode omstillinger i starten af kampen. Dog manglede skarpheden i opspillet fra Frederiksværks side, og efter indledningen tog Frederikssunds teknisk velfunderede hold momentum i kampen. Med godt småspil og god bevægelse fik de trykket Frederiksværk, hvor specielt et sideskift imod FFK´s venstreside møntede sig i en stor chance til Frederikssund. Heldigvis prellede forsøget af på stolpen.
FFK kom bedre med efter trykket og kunne midt i første halvleg bringe sig i front. Sebastian Bartholdy var skarp i genpresset efter en dødbold, og så kunne Asbjørn Prien takke for forarbejdet og sparke FFK foran. En lige første halvleg hvor FFK sluttede bedst endte med 1-0.
I anden halvleg lykkedes det FFK at stramme yderligere op i organisationen og få sat et hårdt fysisk tryg på Frederikssund. Flere boldtab af modstanderen betød, at FFK sad tungt på spillet samt var gode i genpresset, hvilket kastede 4 kasser af sig i en helstøbt indsats. En storspillende Marco Miladinovic assistere på smukkeste vis på både Alberts og Møllers scoring, mens Sebastian Bartholdy kunne flugte dagens kasse ind i slutfasen efter et forrygende forarbejde i venstre side af banen.
En helstøbt indsats af FFK´s drenge der viste stor modenhed i spillet og spillede flot fodbold ud fra deres koncept. 
Årgangen er kommet godt igang med den nye sæson og er talstærkt repræsenteret på træningsbanen.
Næste gang U17 tester formen af, er når de den 22 Februar spiller indbyrdes træningskamp imod klubbens senior 2 hold. Der er kampstart på kunstbanen kl 11.30



Luk