Masser af nye, gamle ansigter til årets første testkamp

image
Jacob Quvang
09. februar 2020 kl. 21:07
Fodboldåret 2020 tegner til at blive godt i FFK efter sikker sejr i årets første kamp.

Lørdag den 8. februar skulle FFK's bedste mandskab i aktion for første gang i år, da holdet gæstede Serie 3-mandskabet Gilleleje.

Én uge har FFK været i gang på træningsbanen, men formen og niveauet var en del højere end lørdagens modstander, som slet ikke kunne følge med.

Hele 6-2 vandt FFK på en dag, hvor der kunne være scoret endnu flere mål. Den helt store historie er dog, at der var en masse nye ansigter i FFK-trøjen til kampen. Ansigter, som tidligere er tørnet ud for FFK.

Der var nemlig masser af comebacks, og det virker lovende for FFK, hvis alle disse nye, gamle ansigter er indstillet på at give den en ordentlig skalle fremadrettet.

Joakim Konradsen, Christian Konradsen, Bjørn Lorentzen, Steffen Hansen, Marc Oxenløwe, Andreas Gaddrup og Mikkel Moff er alle tilbage i FFK, og alle var stærkt medvirkende til, at vi fik en rigtig god start på det nye fodboldår.

Steffen Hansen bragede os i front 1-0 i første halvleg. Han fik en god aflevering fra CK, tog et træk ind i banen og placerede bolden langs fjerneste stolpe et stykke udefra.

Frederik Larsen fordoblede føringen kort inden pausen på en flot aflevering af Steffen. Frederik tog en stærk førsteberøring og scorede sikkert. Forinden havde Christian Konradsen sørget for to vanvittige tacklinger i eget felt, som afholdt modstanderen fra at score (er du tilfreds, CK :-D?).

I anden halvleg var der mange ændringer og lagt sammen med en kondition, som måske ikke er helt i toppen endnu, så gik det selvfølgelig ud over rytmen i kampen.

Alligevel fik FFK scoret nogle fine mål. Frederik Larsen scorede et mål mere - denne gang på en følt inderside over i det lange hjørne. Marc Oxenløwe kom også på tavlen. Rasmus "Tykke" Dich fyrede et drøn afsted langt udefra - målmanden kunne i hvert fald ikke holde på den - og så scorede Marc i tomt mål.

CK krydrede også et comeback med et komme på tavlen. Bjørn "Lorten" Lorentzen jagtede en lang bold i modstanderens felt. Bjørn ramte ikke bolden med sin afslutning, til gengæld blev han flækket af modstanderens keeper. CK var sikkerheden selv på det efterfølgende straffespark.

I de absolut sidste sekunder scorede Andreas Gaddrup tæt under mål efter et hjørnespark. Endnu et comeback krydret med en kasse. I mellemtiden havde Gilleleje scoret to gange. Først på et vanvittigt lykketræf, hvor en Gilleleje-spiller tacklede sig til et mål et stykke udefra, og derefter efter et frispark hvor FFK-defensiven sov en smule.

En fin sejr blev det altså til over Brøndby-legenden Tom Køhlerts mandskab. Der er masser at bygge videre på og god grund til optimisme.

Tak til de fremmødte tilskuere for at møde op i det dejlige solskinsvejr.

Alle billeder herunder er taget af Dorte Meldgaard.