Menu

Deler i intenst lokalopgør

image Arkivfoto: Dorte Meldgaard
02. august 2020 kl. 12:34
FFK og Hundested spillede 1-1 i lørdagens testkamp. Casper Madsen scorede FFK's mål.

Lørdag skulle FFK på sin hidtil største opgave i sommerens testkampe, da modstanderen var Sjællandsserieholdet Hundested.

Man kunne dog ikke se på banen, at der var flere rækker forskel på de to mandskaber. Tværtimod. FFK var bedst på dagen og havde klart flest chancer, men alligevel endte kampen 1-1 på Hundesteds opvisningsbane.

Et stærkt resultat af FFK som kom flyvende fra start. Allerede efter et par minutter havde Carl Løkkegaard en fin mulighed, da han flugtede på mål fra en spids vinkel - Christian Solhøj var dog vågen og skarp i HI-målet.

FFK sad på det meste i kampens indledning, og Hundested havde for det meste svært ved at etablere noget spil på vores banehalvdel. Derfor var det også fuldt fortjent, at FFK bragte sig i front efter 16 minutter. Marcus Dalhauge brød igennem i højresiden, hvor han afleverede ind i feltet til Andreas Gaddrup. En HI-spiller gik herefter alt for hårdt i ryggen på Gaddrup, som fik sig et fortjent straffespark. Fra pletten var rutinerede Casper Madsen sikkerheden selv.

Efter målet gik FFK en smule ned i intensitet, og Hundested kom bedre med i kampen. Meget af spillet foregik dog på midten af banen med mange dueller til følge.

Efter 32 minutter blev der begået frispark mod Casper Madsen på kanten af Hundesteds felt. Christian Konradsen sparkede dog over.

Fire minutter senere fik Hundested bolden i FFK's mål. Dommeren dømte dog offside.

FFK har under Allan Arge haft meget fokus på at spille bolden i rum, og det var tæt på at give pote kort inden pausen, da unge Albert Appel var tæt på at fange en tværpasning. Uheldigvis manglede Albert lige det sidste.

Intensiteten fortsatte i anden halvleg, og efter 57 minutter fik Hundesteds Casper Rimmer direkte rødt kort. Casper Madsen spillede smart Andreas Gaddrup i dybden med en førstegangsaflevering, og Rimmer lavede en nødbremse. Dommeren vurderede, at hændelsen var på kanten af feltet, men FFK følte sig snydt for et straffespark. Efter aftale med dommeren skulle Hundested spille med ti mand de næste ti minutter, hvorefter de måtte sende en ny spiller på banen. Frisparket sparkede Casper Madsen desværre i muren.

Efter lidt over en time var midtstopperen Rasmus Løkkegaard tæt på at fordoble FFK's føring, da han kom højest på Christian Konradsens indlæg, men igen var Solhøj skarp i målet.

Og i stedet for at komme yderligere i front så udlignede Hundested med godt 20 minutter tilbage af opgøret. Et frispark i venstre side fik lov til at sejle ind mellem venner og fjender i målet bag Kristian Frid.

FFK reagerede dog godt på udligningen, og blot få minutter efter var Nicholai Christiansen tæt på at bringe FFK i front efter et godt indlæg af Andreas Henriksen, men det blev ved lige ved og næsten.

Det gjorde det også med et kvarter tilbage af kampen, da Solhøj igen holdt Hundested inde i opgøret. Magnus Avnsbo flugtede til bolden i HI-feltet, og keeperen var flot nede og redde. Efterfølgende ramte bolden også stolpen.

Ikke lang tid efter følte FFK sig snydt for et straffespark, da Carl Løkkegaard tydeligt blev nedlagt i feltet. Han driblede ind i banen fra venstresiden, og en Hundested-spiller tog benene på ham, men dommerens fløjte forblev tavs.

Hundested fik i kampens slutning endnu et rødt kort - hvem det var huskes dog ikke. Der blev ikke scoret flere mål i den intense kamp og i den bagende varme, som sugede kræfterne ud af spillerne.

FFK leverede en mandfolkepræstation mod et hold, som til daglig spiller mange rækker over. Hver mand gav den alt, og holdet stod sammen både i gode og mindre gode perioder.

Rasmus Løkkegaard blev efterfølgende kåret til FFK's bedste spiller på dagen. Løkkegaard var involveret i en masse dueller, og han kom ud som sejrsherre i langt størstedelen af dem.

FFK vil gerne sige tak til alle de fremmødte tilskuere, som mødte op og støttede holdet. Næste opgave er lørdag den 8. august ude mod Serie 3-holdet Himmelev. Kampstart klokken 15.

Kampfakta Hundested - FFK:

16. minut: 0-1 ved Casper Madsen.

72. minut: 1-1 Hundested.