Menu

Dalhauge dobbelt målscorer da FFK besejrer Frederikssund

image Arkivfoto: Dorte Meldgaard
26. juli 2020 kl. 14:44
Marcus Dalhauge scorede to gode mål, da FFK lørdag vandt 4-2 over Frederikssunds Serie 2-hold.

FFK fortsatte lørdag de gode takter, som holdet har vist på det seneste, da Frederikssunds nyligt oprykkede Serie 2-mandskab blev besejret 4-2.

En meget underholdende kamp hvor begge hold havde masser af chancer. FFK var dog skarpest, og takket være to mål fra Marcus Dalhauge, et enkelt af Steffen Hansen og så et "debut" mål af unge Carl Løkkegaard, så kan FFK nu skrive tre sejre ud af tre mulige i sommerens testkampe på blokken.

Frederikssund havde kampens første store mulighed efter syv minutters spil. En lang bold blev slået bag FFK-defensiven til en Frederikssund-spiller, som kom alene igennem. Men FFK's unge målmand Rasmus Smed reddede flot i målet.

Få minutter efter kom FFK i front. Andreas Henriksen brød igennem på højre fløj, og han leverede et perfekt indlæg i panden på Steffen Hansen, som stangede FFK på 1-0.

Efter et kvarters spil lagde Frederikssund igen en bold, som røg bag et for højtstående FFK-forsvar, men igen klarede Rasmus Smed i kassen.

Omkring midtvejs i første halvleg var FFK tæt på at bringe sig foran 2-0. Steffen Hansen kom alene igennem i venstre side, hvor han vælger at spille bolden på tværs, da der bliver kaldt på bolden. Afleveringen bliver dog til sidst clearet af en modstander.

Skarpheden var dog mere tilstede efter omkring en halv times tid. FFK kastede et langt indkast ind i Frederikssund-feltet, hvorefter bolden endte hos Marcus Dalhauge, som resolut huggede FFK foran 2-0.

Ikke lang tid efter var Dalhauge tæt på at score et vidundermål. Fra omkring 40 meter forsøgte han sig direkte på frispark - desværre prellede bolden af på overliggeren.

To minutter senere blev "Dalhuggeren" dobbelt målscorer. Han fik bolden i medløb, og fra omkring 25 meter huggede han bolden i mål bag en chanceløs keeper.

Inden pause nåede Frederikssund desværre at reducere til 1-3 på et mål direkte på frispark uden chance for Smed.

Frederikssund startede anden halvleg bedst, og hjemmeholdet formåde at reducere yderligere efter blot fire minutters tid.

I den efterfølgende periode pressede Frederikssund meget på og havde flere fine muligheder, men FFK fightede og holdt flot stand.

Christian Konradsen var meget tæt på at komme på måltavlen, men Frederikssunds keeper reddede flot frisparksforsøget.

Med et kvarter tilbage var FFK tæt på at komme på 4-2, da Rasmus Løkkegaard forsøgte sig med et hovedstød efter et hjørnespark. Forsøget sneg sig lige ved siden af målet.

I kampens slutfase fik FFK også et straffespark, da der blev begået straffespark mod Andreas Gaddrup. Christian Konradsen overplacerede desværre forsøget fra pletten.

FFK lukkede og slukkede dog kampen til sidst efter en flot frisparksdetalje. CK fandt Andreas Gaddrup, som indforstået forlængede den til Andreas Henriksen, der spillede bolden på tværs til en helt fri Carl Løkkegaard, som scorede sikkert.

Andreas Gaddrup blev efter kampen kåret som FFK's bedste på dagen.

Tak til de fremmødte tilskuere som tog turen til Frederikssund for at støtte holdet.