Menu

Blandet afslutning på efteråret

image Foto: Dorte Meldgaard
Jacob Quvang
31. oktober 2018 kl. 17:50
FFK sluttede efteråret af med et stort nederlag til Ølstykke, efter holdet flot havde besejret Værløse 4-0.

Efterårssæsonen for FFK’s bedste mandskab er slut, og det unge hold sluttede halvsæsonen af med en ordentlig røvfuld mod rækkens førerhold Ølstykke. Således tabte FFK 0-6 i en kamp, hvor Ølstykke var bedst på alle parametre. FFK holdt ellers stand i 40 minutter, men herefter gik den ikke længere.


FFK startede ellers anden halvleg bedst, men både en straffesparksappel og en brændt kæmpe chance gik ikke FFK's vej. Til gengæld var Ølstykke både skarpere og hurtigere og via et kollektivt kollaps hos FFK, endte kampen med et 0-6 nederlag. Det er et ærgerligt nederlag med tanke på, at FFK i halvanden måned har fået bedre og bedre resultater.


Weekenden forinden var Værløse på besøg på Frederiksværk Stadion. Værløse lå på det tidspunkt på en delt førsteplads, men FFK massakrerede fuldstændig modstanderen, og 4-0 sejren kunne nemt have været flere mål større.


Dermed er FFK placeret på niendepladsen i Serie 2 halvvejs gennem sæsonen. Pt er der tre point ned til Allerød og Taarbæk på pladserne, der udløser nedrykning, men samtidig er der heller ikke langt op til de mere sjove pladser. Rækken er tæt, og foråret skal nok blive ekstremt spændende.


Kampen mod Ølstykke markerede desuden enden på Jacob Olsen og Nikolaj Paghs trænergerning hos FFK’s bedste mandskab. Ærgerligt at de to trænere ikke kunne få et bedre resultat i afskedsgave.


Hos FFK2 i Serie 4 er billedet dog lidt et andet. Her er holdet placeret på tredjepladsen efter ti kampe. Efteråret blev sluttet af med to sejre i to lokalopgør mod henholdsvis Hundested og Ølsted. Derfor er det et andethold, som i foråret forhåbentlig kan presse endnu mere på i toppen af Serie 4.