Menu

Besked fra U11-trænerteamet: Outstanding kammeratskab

image
28. oktober 2018 kl. 19:01
FFK's U11-trænere har været meget tilfredse med årgangen dette efterår.

U-11 drengene fik sat punktum for sæsonen med fællesspisning og hygge.


Det har været en sæson, hvor vi har haft stort fokus på udvikling og ikke resultatfodbold, hvor kammeratskabet har været outstanding, og antallet af spillere har været stødt stigende.


Forældreopbakningen til kampe har været helt i top. Drengene kommer ikke til at hvile på laurbærene, og de fortsætter vinteren over med både Futsal, vinterturnering og ikke mindst træning.


Kender I nogen i vores årgang, som har mod på at spille med os, så send dem endelig vores vej, til en high-five og en inderside. Vi er i den grad klar til at rykke drengene endnu mere.


Sidst, men ikke mindst, skal der lyde en kæmpe tak til Nicolai Jacobsen og Mathias Sandvad for stor hjælp på vores ekstra træningspas, som er blevet kørt og fortsat vil. Det er så prisværdigt. Tak til Betina for at være tovholder på årgangen. Tak til alle de frivillige kræfter der er med om klubben på den ene eller anden måde. Om det er på banerne med drengene og pigerne, mormormad i klubhuset eller cafeteriet, der skal passes. For ej at forglemme vores altid træfsikre fotograf Dorte.


- Trænerteamet U11-drenge