Menu

Arbejdssejr i årets sidste kamp

image Foto: Dorte Meldgaard
28. oktober 2019 kl. 10:55
2019 blev afsluttet på en god måde hos FFK, som lørdag vandt 2-0 ude over Skibby.

Efter en skidt periode med flere nederlag i træk fik FFK lørdag en tiltrængt optur, da Skibby blev besejret i egen hule via en 2-0 sejr.

Dermed kan FFK holde jul på en 8. plads i serie 3 - med tre point ned til netop Skibby, som er placeret under den stiplede linje.

Derfor var sejren utrolig vigtig, men den kom ikke problemfrit. For den voldsomme vind på Skibbys kunstgræsbane gav problemer i løbet af matchen, men FFK kunne til sidst trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Første halvleg var en ret jævnbyrdig affære. FFK var klart mest på bolden, mens Skibby jagtede muligheder på omstillinger. Heldigvis sørgede FFK's vikarierende målmand - og alderspræsident - John Rydahl for det, der blev sendt afsted mod FFK-målet. En enkelt gang var hjemmeholdet tæt på, og det var da John ikke fik ordentligt fat på en afslutning, som heldigvis prellede af på stolpen og ind i favnen på FFK-keeperen igen.

FFK bragte sig foran efter godt 20 minutters spil på en sand perle fra unge Albert Appel. Et par kombinationer i højre side endte med at Filip Leis fik spillet bolden til Albert, som resolut firsttimede bolden op i det korte hjørne kort inde i feltet. Knastørt spark fra Albert, som virkelig har været et lyspunkt på FFK-holdet dette efterår, og som også blev kampens spiller i Skibby.

Vinden tog til i anden halvleg, hvilket betød, at FFK spillede de sidste 30 minutter i modvind. Det betød, at Skibby bragte spillet længere frem, mens vi i større grad spillede på omstillinger. Men de unge gutter krigede den hjem, uden at Skibby fik nogle særligt store muligheder. FFK var tæt på at score til 2-0 med ti minutter tilbage, men Jacob Quvangs langskudsforsøg gik lige over mål.

Heldigvis var Magnus Avnsbo skarpere, da han lukkede kampen til 2-0 i dommerens overtid. Albert Appel spillede ham smart i dybden på midten af banen med en flot chip-bold, og så havde Magnus heldigvis farten og evnerne til at spurte mod Skibby-målet, runde keeperen og score i tomt mål til stor lettelse og jubel.

Tre vigtige point som betyder, at FFK kan gå på vinterferie med en succesoplevelse i frisk erindring. Samtidig var det utroligt vigtigt endelig at vinde en tæt kamp, hvilket vi har haft svært ved hele sæsonen.

FFK vil gerne takke de medrejsende tilskuere, som var mødt talstærkt op. Tak for hele støtten gennem sæsonen.

Herunder billeder fra Skibby-kampen. Som altid taget af Dorte Meldgaard.