Menu

Opdatering på skadebehandling i FFK

image
07. februar 2019 kl. 08:30
Fremover er det op til det enkelte medlem i FFK at aftale skadebehandling med klubbens foretrukne fysioterapeut Rasmus Dich.

FFK har ikke længere Rasmus Dich tilknyttet som fast fysioterapeut, og derfor har han ikke faste dage i fodboldklubben, hvor det vil være muligt for klubbens medlemmer at modtage behandling. 


Ikke desto mindre er han stadig klubbens foretrukne fysioterapeut, som er til rådighed for alle klubbens medlemmer. Fremover er det op til det enkelte medlem at kontakte Rasmus Dich for behandling og pris. Den store forskel er derfor, at der fra nu er en egenbetaling på behandlingen modsat tidligere. 


Rasmus Dich kan kontaktes på telefon: 20 97 81 05 eller mail: rasmusdich@gmail.com


Omfang af behandlingen: 

Går du og døjer med smerter? Er dine muskler hævet, eller vil du gerne vide, hvordan du skal tape din ankel ind, så du undgår smerter i løbet af kampen?

FFK ønsker at hjælpe klubbens medlemmer med at forebygge skader. Derfor har klubben tilknyttet Rasmus Bagge Dich som fysioterapeut.

Det er vigtigt at understrege, at Rasmus’ ydelser er for alle klubbens medlemmer. Så selv om du er ungdomsspiller eller førsteholdsspiller, kan du få hjælp. Der er ingen egenbetaling forbundet med behandlingen.

Rasmus tilbyder undersøgelse af alle slags skader. Han tilbyder behandling, hvis du har brug for det, og han vil meget gerne lave træningsprogrammer til dig, som du kan tage med hjem og udføre.

Der vil være mulighed for manuel behandling, hvis det er relevant.

Rasmus tilbyder behandling via elterapi (compex). Det er godt for hævelse, spændt muskulatur, ledbåndsskader (det kan øge blodgennemstrømningen i beskadiget område), overbelastnings- samt fiberskader.

Rasmus kan desuden hjælpe med at tape dig, hvad enten det er med kinesiotape eller stabiliserende tape. Han giver desuden vejledning til at sætte tapen ordentligt, så du selv kan finde ud af det.

Man behøver ikke at være skadet for at få hjælp af Rasmus. Han vil meget gerne tilbyde vejledning til, hvad du kan gøre i hverdagen for at forebygge skader bedst muligt. Forebyggelsen af skader vil hovedsageligt være ved hjælp af træningsprogrammer.

Rasmus er uddannet fysioterapeut, og han arbejder på fuldtid ved Genoptræning Halsnæs Kommune. Her laver han alt fra lægehenvisninger til at tage imod patienter, der har brug genoptræning efter operationer.