Menu

Information fra formanden

image
17. april 2020 kl. 07:31

Information fra bestyrelsen i FFK, til alle medlemmer og forældre

Vi har i den seneste tid, oplevet noget, vi aldrig har været ude for før, og som vi ikke håber gentager sig. Coronaen’s indtog i Danmark og resten af verden, betyder at al sport, incl. Fodbolden hos FFK, ligger helt stille. Det har den nu gjort i et stykke tid, efter myndighedernes anbefaling, samt de store idræts organisationer, som vi hører under. Det er selvfølgelig, en rigtig ærgelig situation, for vi vil jo aller helst bidrage, til at se både børn og voksne, hygge sig med alt det som fodbolden, kan bidrage med, i et fællesskab som vores.

Som tiden går, er der desværre ikke nogen tidsfrist, som fortæller os, hvornår vi kommer igang igen. Usikkerheden i dette, er faktisk ikke særlig sjov, og der arbejdes med flere scenarier, fra fodbold forbundene, når og hvis, vi kommer igang igen. Alt dette kan vi kun gisne om, og afvente, hvad meldingen bliver, fra myndighedernes side.

En sådan ufrivillig pause, kommer desværre aldrig, uden konsekvenser. I FFK er mange af vores indtægter, baseret på, at vi laver mange arrangementer, fodboldskole, afholder stævner og andre store ting, som er en væsentlig del, af vores indtægter. Vi har i den periode, som det indtil videre har stået på, mistet mange indtægter, i de stævner og arrangementer, som vi skulle have afholdt i denne periode, og som vi har måtte aflyse. Når vi så kigger fremad, så er der også udfordringer. Mange ting, som var planlagt ud i fremtiden og resten året 2020, er nu ved at blive, eller er blevet aflyst. Der er det store forsamlings forbud, samt at der er usikkerheden i at afholde større arrangementer. Disse arrangementer, er et tab på op imod 150,000 kr. Indtil videre, som var budgetteret med i 2020, som vi desværre ikke får ind i år.

Ligeledes skulle mange hold, have været til stævner og turneringer, i påsken, pinsen og sommer ferien, som alle er blevet aflyst, dette er super ærgeligt, da der for mange trænere og forældre, har været meget planlægning og arbejde i dette.

I Februar/Marts måned, sendte vi vores kontigent opkrævninger ud med posten, og vi kan også her se, at der ikke bliver betalt, ligeså meget, som vi er vant til. Dog er der rigtigt mange som har betalt, men stadig en del som ikke har.

MEN vi har en bøn, og det er, at alle indbetaler deres kontingent, for perioden.

Dette er for at vi fortsat kan drive fodboldklubben, som vi plejer, og kan tilbyde fodbold til alle, og fortsætte den positive udvikling vi er i, både på fodbold banen, men også i det sociale. Indtil nu, ved vi endnu ikke, om der bliver turnering i foråret, eller om vi overhovedet får lov at træne i foråret. Vi opfordrer derfor alle, til at få kigget i postkassen en ekstra gang, og se om girokortet fra FFK, måske ligger der endnu. Kommer vi igang med turneringen her i foråret, og den skal spilles, så er det ligeledes vigtigt, at kontingent er betalt, så man kan komme på holdkortet.

Vi mødes fortsat i bestyrelsen hver 14. dag, og gennemgår, de forskellige ting, som bliver sagt og ændret, samt at vi er klar til en åbning af fodbold klubben igen. Ligeledes gennemgår vi, fra gang til gang budgettet for FFK, for at sikre, at vi rammer det resultat, vi fremregner, omend det bliver med minus fortegn, så ønsker vi at begrænse tabet.

Klubhuset er fortsat lukket ned, og Jørgen Kolters, som normalvis, sidder på kontoret i administrationen, er hjemsendt. Har man brug for kontakt til klubben, kan bestyrelsen kontaktes, alle info står på ffk-fodbold.dk

Vi ønsker med dette, at se alle igen når vi åbner op for fodbold i FFK, og at alle, vil yde den støtte, som i altid har gjort for os!

 

Mvh.

Formand John Rydahl

Samt bestyrelsen:

Jimmi Jørgensen, Lars Sandvad, Gitte Nielsen, Allan Larsen & Martin Holm Jensen

Luk