Menu

Flotte mål da FFK henter ny testsejr

image
16. februar 2020 kl. 09:39
FFK fortsatte den fine start på fodboldåret 2020, da holdet lørdag vandt 4-2 over Brøndby Strand.

Fodboldåret 2020 er startet rigtig godt for FFK, som lørdag tog endnu en testsejr, da man på udebane vandt 4-2 over Brøndby Strand, som til daglig spiller i Serie 3.

Dermed har FFK vundet årets første to kampe i sikker stil, og lagt sammen med et godt træningsfremmøde og gode træningspas så har holdet altså fået en god start på det nye fodboldår.

Lørdagens kamp var imod et teknisk stærkt hold, som også pressede FFK i kampens indledning. De kunne dog ikke nedbryde en stærk FFK-defensiv, og så overtog vi langsomt styringen fuldstændig - blandt andet takket være en fantastisk indsats på midtbanen af Christian Konradsen, Rasmus Dich og Martin Liebman, som vandt adskillige bolde.

Midtvejs i første halvleg bragte vi os også i front ved Frederik Larsen, som fortsatte de gode takter fra sidste weekends sejr over Gilleleje, hvor han scorede to mål. Det gjorde han også i første halvleg i lørdags, hvor vi gik til pause med en 3-0 føring. Steffen Hansen scorede imellem Frederiks to mål.

Vi kan dog sætte et stort plus ud fra målene. Stort set alle målene blev scoret efter fantastisk sammenspil med en masse kombinationer, inden bolden lå i modstanderens net. Der var stor tro på at spille bolden rundt, en masse bevægelse og løb for hinanden. Hvis vi kan fortsætte de takter, så lover det rigtig godt.

Anden halvleg blev en lidt mere rodet affære, hvor begge hold også skiftede meget ud. Brøndby Strand reducerede til 1-3, hvor FFK var lidt for passive, inden Filip Leis lukkede og slukkede med sin scoring til 1-4.

Brøndby Strand kom atter på tavlen til sidst i kampen, da et frispark fra en spids vinkel sejlede over i det lange hjørne.

Alt i alt var det en fin indsats, som gav, hvad vi kom efter. Et selvtillidsløft samt en masse meter i benene.

Tak til de fremmødte som tog turen til Vestegnen for at bakke os op - det er verdensklasse!

Billeder fra kampen følger herunder - de er alle taget af Allan Larsen.